Chauffeursdiensten

Heeft u een feestelijke gelegenheid, verwacht u hoogstaand bezoek of bent u door omstandigheden niet in staat het stuur in eigen handen te nemen? Dan is één van onze chauffeurs  meer dan bereid het stuur van u over te nemen. 

Bij Driverbuddy heeft U al een privéchauffeur vanaf € 22,50 per uur (excl. btw). De uurtelling  start bij aanvang van de rit en eindigt op uw bestemming. De wettelijke minimumafname van een rit bedraagt drie uur. Een privéchauffeur is zowel tijdsbesparend als efficiënt. Terwijl u naar uw bestemming wordt vervoerd, kunt u zich in een vertrouwde en rustige omgeving bezighouden met prioritaire professionele of persoonlijke zaken. Onze chauffeurs zijn gebonden aan beroepsgeheim en zullen u als klant op alle vlakken discreet en met respect behandelen.   

Luchthavenvervoer

Driverbuddy heeft ook een service die gericht is op het  vervoeren van en naar de luchthaven. Onze Buddydriver vervoert  u in uw eigen wagen naar de luchthaven. Hiermee bespaart u  alvast op de parkeerkosten. U wordt  voor de deur afgezet  en uiteraard helpt  de chauffeur u  met uw bagage. Nadien brengt de privéchauffeur uw voertuig naar uw werk of thuisadres. Bij uw terugkeer staat uw chauffeur gereed bij de aankomsthal.

Woon-werkchauffeur

Hieronder volgen een aantal goede redenen om uzelf  te voorzien van een privéchauffeur voor uw woon-werkverkeer:

  • om fit en goedgezind op uw werk te geraken. Denk maar aan de eindeloze en uitputtende files tijdens het spitsuur.
  • wanneer u in de wagen nog een vergadering moet voorbereiden of opdracht wilt afmaken.
  • simpelweg vanwege het gemak.

Valet Parking

Valet Parking is voor bedrijven een efficiënte manier om met gebrek aan parkeerplaatsen om te gaan. Door een Valet Parking te organiseren worden de gasten van een bedrijfsevenement voor de deur afgezet en kan de chauffeur op zijn gemak de wagen in de buurt  parkeren.  Na afloop van het evenement pikt de chauffeur u aan de deur van het bedrijf terug op. Dat bespaart u een extra wandeltocht naar de verderop geparkeerde wagen.

Voordelen van Valet Parking :

  • Tijdwinst: Het langdurig zoeken naar een parkeerplaats is verleden tijd. U wordt zelf naar de vertrekhal vervoerd waardoor u niet op een shuttlebus moet wachten.
  • Veiligheid: Terwijl u van het evenement geniet, zorgen wij ervoor dat uw wagen op een veilige plaats geparkeerd staat.
  • Comfort: Een rit in uw eigen wagen is uiteraard altijd aangenamer dan in een shuttlebus.

Koeriersdiensten

Op zoek naar een chauffeur voor het bezorgen van uw belangrijke documenten of goederen? Indien je over uw eigen wagen beschikt zijn de privéchauffeurs van Driverbuddy ideaal voor het  verzorgen van uw koeriersdiensten.

Autokeuring

Heeft u geen tijd om met uw eigen wagen naar de autokeuring te gaan ? Driverbuddy haalt met plezier uw wagen op !